• Okategoriserade

  Midsommar

  23 juni 17.30 välkomna till Petterlarsgården för att klä och förbereda midsommarstången. medtag fikakorg så pryder vi stången och förbereder för midsommar tillsammans. Grillen kommer vara tänd för den som önskar grilla.  Midsommarafton  24 juni 14.00 Reser vi vår fina midsommarstång och dansar ringdans  Försäljning av kaffe, midsommarbakelse och glass Lotterier Bockara Föreningsliv

 • Okategoriserade

  Invigning Dansbanan

  11 juni 2022 Start kl.14.00 program Göte Pettersson hälsar välkommen och underhållning av Bleck out. Invigning och klippning av Bandet och Sponsorer tackas. 15.00 musik underhållning av Gullis och Åke från Kristdala 16.00 Juniorlopp för barn upp till 13år 17.30 Barnteater när Harry möter Iggy 20.30-22.30 Dans till livemusik från Påskallavik Föreningen bjuder på kaffe och tårta, fika och glass till barnen. lotteriförsäljning Underkvällen kommer det säljas korv med bröd och dryck.

 • Okategoriserade

  Familjefest

  •LÖRDAG 7/5 KL.14-17 Föreställningar med Klurige Göran & co, hoppborg, chokladhjul, popcorn, bilbana, tipspromenad, fika, korv m.m. •SÖNDAG 8/5 KL.10.00 Finalföreställning med Klurige Göran & co. Fika! Allt är GRATIS!    VÄLKOMNA! Arr: Filadelfia- och Alliansförsamlingarna i Bockara

 • Bockara,  Kyrkor

  Öppet Hus

  Välkomna att besöka Bockaras nyrenoverade missionshus! 24/10 Drop-in mellan kl. 14-17 Det kommer finnas möjlighet till fika & samtal, tipspromenad, fiskedamm, grilla pinnbröd och att se Mini-uvarnas ”konstutställning”.

 • Okategoriserade

  Inbjudan till årsmöte 5 september

  Äntligen kan vi genomföra det uppskjutna årsmötet. Den stora händelsen blir sammanslagningen av aktivitetsföreningen och hembygdsföreningen till en förening med nytt namn, som ska bestämmas på årsmötet. Vi firar detta med kaffe och smörgåstårta. I övrigt blir det sedvanliga årsmötesförhandlingar. Välkomna!

 • Okategoriserade

  Enkät för utveckling i Bockarabygden

  Nu är det dags för vår enkät för att få fokus på vilka aktiviteter som är viktiga för bygden att genomföra i Bockarabygdens lokala utvecklingsplan. Enkäten genomförs av Hela Sverige Oskarshamn i samverkan med lokala föreningar och Oskarshamns kommun. Resultatet ligger till grund för vidare arbete med lokala projekt samt underlag till arbete med Översiktsplan 2030. Klicka här för att läsa mer och fylla i enkäten!