Städdag Badplatsen

Hagsjön Hagsjövägen 1, Bockara, Sverige

Dags att göra vår fina badplats redo för badsäsongen 2024. Samling vid badplatsen medtag trädgårdsredskap så som räfsor och krattor så gör vi badplatsen fin. Vi kommer även placera kanoterna undersommar veckorna 24-34 på badplasen. Kontakta Ulf Johansson 070-7991870 om man önskar hyra dem.

Midsommar vid Hembygdsgården

Petter Lars-gården Örgärdsvägen 8, Bockara, Sverige

Kom och fira midsommar vid hembygdsgården vi dansar runt midsommarstången. Lotterier Kaffe och midsommarbakelse till försäljning.

Bockaradagen 2024

Petter Lars-gården Örgärdsvägen 8, Bockara, Sverige

Bockaras nationaldag firas med Kobingo. Barnteater och Musik underhållning. Försäljning av kaffe och ostkaka. Lotter och lekar

Skog & Miljö 2024

Bockara Bockara, Sverige

Välkommen att uppleva årets härligaste skogsevenemang! Skog & Miljö är en unik mässa som arrangeras där den ska - i naturen. För första gången så är Bockara platsen för årets mässa. Utställarna kommer som vanligt att vara utplacerade längs en slinga på cirka två kilometer och på utställartorget kommer det att finnas både mat- och kaffeservering. Roliga aktiviteter för hela familjen och tävlingar med fina vinster. Parkeringsavgift 40 kr/bil. Gratis entrén till mässan. Vi ser fram emot en härlig dag i skogen! Vill du vara med som utställare? Håll utkik efter anmälan! Arrangörer: Ludvig & Co, LRFs kommungrupp, Swedbank, Dina försäkringar, Lantmännen Maskin, Holmen och Södra.