Tipsa om bygdens ödehus

Känner du till ett ödehus i Bockarabygden?

Bor du granne med ett ödehus eller känner du till hus och lokaler som står tomma? I så fall så vill vi be dig att tipsa oss. Ditt tips kan hjälpa fler att hitta sitt drömboende och bidra till viktig inflyttning i Bockara.

Ökad inflyttning bidrar till viktigt underlag för såväl kommersiell som offentlig service i bygden, skola och barnomsorg, föreningsliv, näringsliv etc.

Ödehusen är en outnyttjad resurs som kommer till användning för bland annat barnfamiljer, unga vuxna och entreprenörer som drömmer om livet på landet. Intresset att bosätta sig på landsbygden är stort och många söker sitt drömhus i de småländska skogarna.

Tipsa om ödehus!

Känner du till ett ödehus? Klicka här för att tipsa!

Har du en bild på ödehuset så får du gärna mejla den till annicka@hssloskarshamn.se!

Lev din dröm Oskarshamn

Hela Sverige Oskarshamns projekt för lokal utveckling i Kristdala och Bockara samverkar med Oskarshamns kommun för att fylla ödehusen i kommunen med nya invånare och entreprenörer med målet att kommunen ska ha 30 000 invånare år 2030.